Mine Sweeper Touch

Mine Sweeper Touch (S60 5th) 1.0

Mijnenveger voor Symbian

VOOR

  • 3 verschillende moeilijkheidsgraden
  • Verslavend als altijd

TEGEN

  • Slechts één bordgrootte
  • Geen extra's

Gemiddeld
6

Mine Sweeper Touch voor Symbian is de mobiele versie van het denkspel Mijnenveger. De game geniet vooral bekendheid doordat het standaard bij Windows zit, maar met deze gratis app speel je het ook op jouw telefoon.

Ben jij iemand die soms verveling kent, dan ken je vrijwel zeker ook mijnenveger, of 'Minesweeper' in 't Engels. De basisregels & doelen van de Mine Sweeper Touch game zijn hetzelfde als die op de pc. Je dient een mijnenveld leeg te ruimen met behulp van jouw ongetwijfeld uitstekende denkvermogen. De getallen in de doosjes vertellen je hoeveel mijnen er zich rond dat vierkantje bevinden en op basis hiervan selecteer je de dodelijke vakjes (met je vinger!).

Mine Sweeper Touch verschilt op twee punten van de Windows-versie: in de 3 spelmodi dien je 10, 15 of 20 mijnen te verwijderen in plaats van 10, 40 of 99 en dat terwijl de bordgrootte hetzelfde blijft. Verder is het spel hetzelfde: lekker simpel maar toch verslavend. Voor extra opties zoals bonussen en nieuwe levels ben je bij Mine Sweeper Touch echter niet aan het juiste adres.

Met Mine Sweeper Touch doe je ook aan mijnenveger op je Symbian mobieltje. Het gebrek aan verschillende bordgroottes speelt de game wel degelijk parten, maar verder is het spelletje verslavend als altijd.

Meeste downloads Puzzels voor Symbian

Meer
Mine Sweeper Touch

Download

Mine Sweeper Touch (S60 5th) 1.0

Beoordelingen about Mine Sweeper Touch